Polévka s banánem a hovězím masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Pája
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 162×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Polévka s banánem a hovězím masem ingredience:
1 kostka masoxu (hovězí vývar)
100g cibule
2 banány
olej
2 lžíce rajského protlaku
lžička Solamylu
1 kysaná smetana
2 žloutky
Polévka s banánem a hovězím masem postup:
Nakrájíme cibuli a banán na jemné plátky a osmahneme na oleji dozlatova. Zalijeme protlakem a zředíme vývarem. Solamyl rozmícháme v trošce vody a směs tím zahustíme. Krátce povaříme, zjemníme rozšlehaným žloutkem. Na každý talíř přidáme lžíci smetany.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Polévka s banánem a hovězím masem"
Zkuste také
Reklama