Dnes je Čtvrtek 28.11.2024 a svátek má René | V databázi máme 4 808 receptů


Pikantní maso

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Pikantní maso ingredience:

500 g vepřového plecka, 4 lžíce oleje, 1 malý pórek, 2-3 feferonky, sůl, 3 lžíce sojové omáčky, 3 celá vejce, 4-5 lžic solamylu, olej na smažení

Pikantní maso postup:

Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky.
Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Pikantní maso"

Stav hlasování: 2.5/5 (13 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Pikantní maso ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci