Pikantní maso
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 343×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní maso ingredience:
500 g vepřového plecka, 4 lžíce oleje, 1 malý pórek, 2-3 feferonky, sůl, 3 lžíce sojové omáčky, 3 celá vejce, 4-5 lžic solamylu, olej na smažení
Pikantní maso postup:
Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky.Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní maso"
Zkuste také
Reklama