Petrova roládka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Petr
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 522×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Petrova roládka ingredience:
2 hrnky mletého masa, 3 lžíce jemného bramborového škrobu, mletý pepř, sůl, 5 vajec, sterilovaný hrášek, nakrájená šunka, tuk
Petrova roládka postup:
Do mletého masa vmícháme škrob, jedno vejce, osolíme a opepříme. Z ostatních vajec připravíme na tuku řídkou smaženici a smícháme ji s hráškem a nakrájenou šunkou. Maso naneseme na mokrý mikrotenový sáček a mokrým dřevěným válečkem rozvlálíme asi na 1,5cm plát, potřeme vaječnou směsí a pomocí fólie zabalíme do rolky. Přemístíme do pekáčku, lehce podlijeme a pečeme. Místo mikrotenového sáčku můžeme použít i alobal a roládu v něm upéci.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Petrova roládka"
Zkuste také
Reklama