Ostrý masový nákyp
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Norbert
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 361×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Ostrý masový nákyp ingredience:
300g anglické slaniny
300g uzeného masa
40g hrubé mouky
40g másla
3dl mléka
3 vejce
sůl, pepř
1 cibule
2 stroužky česneku
1 feferonka
Ostrý masový nákyp postup:
Slaninu, uzené maso a cibuli nakrájíme na malé kostičky. V míse promícháme s moukou, máslem, mlékem a vejci. Osolíme a opepříme. Dochutíme prolisovanými stroužky česneku a nasekanou feferonkou.Formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Masovou směs do formy přendáme a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Ostrý masový nákyp"
Zkuste také
Reklama