Naložené hovězí maso
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Tina
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 542×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Naložené hovězí maso ingredience:
800g hovězího masa v celku
2 mrkve
2 cibule
kousek celeru
2 petržele
20g cukru
40g oleje
10 kuliček nového koření
10 kuliček pepře
sůl
Naložené hovězí maso postup:
Zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cukr promícháme s olejem a nalijeme na zeleninu, pořádně promícháme. Přidáme nové koření a pepř. Hovězí maso omyjeme a nasolíme. Dáme do mísy, zalijeme směsí zeleniny, přikryjeme a necháme odležet (nejlépe přes noc). Pak přendáme do pekáče a pečeme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Naložené hovězí maso"
Zkuste také
Reklama