Mleté maso v těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Gábinka_24
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 719×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Mleté maso v těstíčku ingredience:
Těsto:
150g hladké mouky
150g polohrubé mouky
1 vejce
špetka soli
100ml vody
Náplň:
500g mletého masa
1 cibule
2 lžíce másla
sůl, pepř
Mleté maso v těstíčku postup:
Z ingrediencí na těsto vypracujeme hladké těsto, zabalíme do folie a dáme asi na 30 minut odpočinout do lednice.Mleté maso smícháme s cibulí, máslem a dochutíme solí a pepřem.
Těsto rozválíme na plát, vykrájíme čtverečky. Na každý čtverec dáme lžíci náplně, přehneme a okraje zmáčkneme vidličkou.
Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a dáme vařit. Do vroucí vody dáme taštičky a vaříme asi 10 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Mleté maso v těstíčku"
Zkuste také
Reklama