Dušený špenát
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 21 300×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušený špenát ingredience:
2 lžíce másla, 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 450g mrazeného špenátu, 100 ml mléka, 2 stroužky česneku, sůl
Dušený špenát postup:
Na másle zpěníme cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Vmícháme do ní ozmrazený špenát. Když se špenát rozehřeje, přilijeme mléko, přidáme prolisované stroužky česneku utřené se solí a dusíme do zhoustnutí.Fotografie
Ohodnoťte recept "Dušený špenát"
Zkuste také
Reklama