Mexický guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Kristýna
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 029×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Mexický guláš ingredience:
500g hovězího masa na guláš
2 velké cibule
olej
sůl, pepř, mletá sladká paprika
500ml vývaru
2 lžíce hladké mouky
1 plechovka sterilovaného hrášku
150g nastrouhaného sýra
Mexický guláš postup:
Cibule oloupeme a nakrájíme na jemno. Na rozpáleném oleji osmažíme do hněda, pak přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou, přidáme přecezený hrášek a zalijeme vývarem. Dusíme do měkka. Hotový guláš zahustíme hladkou moukou rozšlehanou v troše vody. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Mexický guláš"
Zkuste také
Reklama