Masový vývar
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Janička
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 595×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masový vývar ingredience:
2 lžíce oleje
1 větší cibule na drobno nakrájená
1 lžíce rajského protlaku
0,5l vývaru
250 g vařeného vepřového masa
2 sladkokyselé nakládané okurky
2 bobkové listy
1 menší kelímek kysané smetany
citron a sůl na dochucení
Masový vývar postup:
Na drobno nakrájenou cibulku osmažíme na oleji, přidáme protlak a zalijeme vývarem. Okurky nakrájíme na malé kostičky a přidáme do vývaru spolu s bobkovým listem. Osolíme a dochutíme citronem. Zdobíme kysanou smetanou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masový vývar"
Zkuste také
Reklama