Masový nákyp
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 088×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masový nákyp ingredience:
500g mletého vepřového masa, 1 žemle, smetana na navlhčení žemle, 2 vejce, sůl, pepř, trocha vývaru, petrželka, tuk na vymazání zapékací mísy
Masový nákyp postup:
Maso promícháme se žemlí navlhčenou smetanou, žloutky, solí, pepřem a dobře našleháme se studeným vývarem. Přidáme nasekanou petrželku a tuhý sníh z bílků. Masovou směs rozložíme do zapékací mísy vymazané tukem a upečeme v předehřáté troubě.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masový nákyp"
Zkuste také
Reklama