Masové fondue s ďábelskou omáčkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 912×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masové fondue s ďábelskou omáčkou ingredience:
400g svíčkové, sůl, pepř, olej
Ďábelská omáčka:
2-3 lžíce ostrého kečupu, 1-2 lžíce oleje, 2 lžíce sterilizované okurky, 1 červená nebo zelená paprika, 3 sterilizované cibulky, tabasco
Masové fondue s ďábelskou omáčkou postup:
Svíčkovou nakrájíme na sousta, osolíme, opepříme a rozložíme na mísu. Všechny suroviny na omáčku, kromě tabasca, nahrubo rozmixujeme a dáme do misky. Podle chuti opatrně přidáme pár kapek tabasca a zamícháme. Fondue napichujeme na dlouhé vidličky a smažíme v rozehřátém oleji na stole a dochucujeme pikantní omáčkou.Fotografie
Ohodnoťte recept "Masové fondue s ďábelskou omáčkou"
Zkuste také
Reklama