Masová roláda s omáčkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Vendy
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 232×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masová roláda s omáčkou ingredience:
250g hovězího masa
250g vepřového masa
100g anglické slaniny
sůl
pepř
dijonská hořčice
1 cibule
2 mrkve
2 petržele
2 bobkové listy
4 kuličky celého pepře
4 kuličky nového koření
hladká mouka
Masová roláda s omáčkou postup:
Hovězí i vepřové maso nakrájíme na pláty, rozklepeme, nasolíme a napepříme. Na každý plát dáme plát anglické slaniny a potřeme gijonskou hořčicí. Svineme. Necháme zatáhnout na rozehřáté pánvi ze všech stran. Přendáme do zapékací mísy. Přidáme pokrájenou petržel, cibuli, mrkev, bobkový list, pepř a nové koření. Maličko podlejeme a pečeme do měkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, vyndáme bobkový list, nové koření a celý pepř a zbytek rozmixujeme. Přendáme do hrnce, přivedeme k varu a lehce zaprášíme moukou. Hotovou omáčkou přeléváme maso na talíři.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masová roláda s omáčkou"
Zkuste také
Reklama