Klášterní guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 548×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Klášterní guláš ingredience:
roštěnky, olej, cibule, sůl, kari koření, pepř, hrášek steril., žampiony, kapie, feferonky, česnek, kečup, eidam (20 g na porci)
Klášterní guláš postup:
Roštěnky odblaníme, nakrájíme na nudličky (asi jako na čínu), naložíme do soli, pepře a zakapeme olejem. Když nenaložíme, je možno přidat Solamyl, který urychlí. Na oleji zprudka maso orestujeme, pak vyndáme a dáme cibuli, kterou jen zpěníme, česnek, feferonky, kapie, žampiony na nudličky, hrášek, zamícháme, přidáme kari a kečup(asi 1/2 skl.), zamícháme a za chvilku (asi za 2 minuty) přidáme maso. Maso necháme vysmahnout - tento guláš neplave v omáčce.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Klášterní guláš"
Zkuste také
Reklama