karboše
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 016×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
karboše ingredience:
3 hermelíny
15 dkg gothaje
sůl a pepř
4 vejce
1 lžíce nasekané čerstvé petrželky
vegeta
strouhanka
olej na smažení
karboše postup:
Hermelín s uzeninou umeleme na masovém strojku,okořeníme,přidáme vejce,dobře promícháme a zahustíme strouhankou.
Pak uplácáme karbanátky,obalíme je ještě ve strouhance
a smažíme je po obou stranách.Příloha brambory s tatarskou omáčkou a zeleninový salát.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "karboše"
Zkuste také
Reklama