Karbanátky plněné hermelínem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 246×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Karbanátky plněné hermelínem ingredience:
1 starší žemle, 1 cibule, 3 lžíce oleje, 400 g mletého masa, 1 vejce, sůl, pepř, mletá paprika, majoránka, 125 g hermelínu
Karbanátky plněné hermelínem postup:
Žemli namočíme do studené vody. Cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji. Do mletého masa vmícháme vejce, cibuli, a vymačkanou žemli. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a majoránkou. Vytvarujeme 4 karbanátky. Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky. Kostky vmáčkneme do karbanátků a ty dobře z obou stran propečeme na rozpáleném oleji.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Karbanátky plněné hermelínem"
Zkuste také
Reklama