Jemné karbanátky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: andula
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 126×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jemné karbanátky ingredience:
250g mletého masa
1 vejce
4 stroužky česneku
pepř
sůl
majoránka
trocha strouhanky
tuk na smažení
hladká mouka na obalení
Jemné karbanátky postup:
Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem a žloutkem (z bílku vyšleháme tuhý sníh). Ochutíme solí, pepřem a majoránkou. Promícháme, přidáme asi 2 lžíce strouhanky. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílku. Z masa tvoříme karbanátky, obalíme v hladké mouce a z obou stran pečeme na oleji.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jemné karbanátky"
Zkuste také
Reklama