Jemná holandská omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: Milan
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 4 komentáře zobrazeno 25 090×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jemná holandská omáčka ingredience:
5 žloutků, 1/8l vody, sůl, 200g másla, citron, pepř
Jemná holandská omáčka postup:
Žloutky rozšleháme v nádobě s vodou, osolíme a postavíme do vodní lázně. Šleháme, zahříváme, až dostaneme napěněnou omáčku, do které po částech zašleháváme změkklé máslo. Pak omáčku přikyselíme a přidáme špetku pepře. Hned podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jemná holandská omáčka"
Zkuste také
Reklama