Italský guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Urszula Serafinová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 8 327×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Italský guláš ingredience:
Recept=4osoby
1Kg hovězí plec přední
1velká cibule
1malé konzervované léčo ve slince
3polév.lžíce jemného kečupu
2dcl vody+4 rovné polév.lžíce hlad.mouky
1 balíček pravých špaget
Italský guláš postup:
Do kastrolu dáme trochu oleje,1polév.lžící vody a nakrajenou cibulí.Trochu posmažíme,přidáme nakrajené maso na kostky a dusíme 10min.až maso pustí štavu a projde párou.Pak zalijeme vodou a přidáme:1lžíčka-paprika sladká
3-,,- -guláš.koření
1-,,- -mletý kmín
1-,,- -solí
Týto ingredience vaříme11/2hod.,po dobu a úbytku štávy dolejeme pod vrch hrnce vody.Pak dáme kečup+léčo=1/2hod. ješte vaříme pak z mouky a vody uděláme,,zaklodke",vlejeme do guláše.Poveříme až nám guláš zhoustne.Ještě po vypnutí sporáku míchme hotový guláš tak asi 5-10min.aby se nám nepřipálil.
špagety-návod na obálů.
Přejí dobrou chut!
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Italský guláš"
Zkuste také
Reklama