Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Martin
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 46 742×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem ingredience:
(10 porcí)
2000 g hovězí svíčkové
200 g oleje
1000 g Kečupu HELLMANN´S Bavaria
500 g čerstvých žampiónů
10 g Provensálského koření, byliny
10 g barevného pepře
10 g sůl
1 bochník chlebu Šumava
Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem postup:
Maso nakrájíme na jednotlivé porce, z obou stran okořeníme barevným pepřem a solí. Na tuku opečeme steaky z obou stran.Společně se steakem si na pánvi orestujeme na půlky překrájené žampióny, které ochutíme Provensálskými bylinami. Žampióny odložíme bokem.
Steak podložíme plátky chleba a pomalu dopékáme v troubě při teplotě 160°C.
Chléb se rozpeče a zároveň nasákne vynikající šťávu ze steaku.
Klademe na talíř společně se žampióny, přidáme HELLMANN´S Kečup Bavaria a podáváme například se zeleninovým nebo těstovinovým salátem.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem"
Zkuste také
Reklama