Hovězí plátky na žampiónech
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Radim
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 737×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí plátky na žampiónech ingredience:
4 plátky hovězího masa
1 cibule
100g žampiónů
šťáva z poloviny citronu
sůl, pepř
2dcl vývaru
olej
Hovězí plátky na žampiónech postup:
Hovězí maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji po obou stranách necháme zprudka zatáhnout. Maso vyjmeme a na oleji po mase osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené žampiony a krátce osmažíme. Maso vrátíme zpět, zalijeme vývarem, zakapeme šťávou z citronu a necháme pomalu dusit do měkka. Na talíři maso přeléváme žampiony.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hovězí plátky na žampiónech "
Zkuste také
Reklama