Hovězí pečínka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Milena
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 139×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí pečínka ingredience:
1kg hovězího masa v celku
100g anglické slaniny v celku
1 cibule
2 stroužky česneku
3 plátky másla
sůl, kmín
lžíce plnotučné hořčice
1 smetana
Hovězí pečínka postup:
Hovězí maso opláchneme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zasypeme kmínem. Na oleji zprudka ze všech stran opečeme. Přendáme do pekáče, trochu podlijeme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli a česnek. Poklademe plátky másla, trochu podlijeme a pečeme v troubě do měkka. Hotové maso vyjmeme a vypečenou šťávu zjemníme smetanou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hovězí pečínka"
Zkuste také
Reklama