Hovězí pečené se smetanou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Jiřík
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 915×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí pečené se smetanou ingredience:
větší kus hovězího masa v celku
1 cibule
1 mrkev
kousek celeru
1 smetana
2 lžíce hladké mouky
sůl, pepř
olej
2 stroužky česneku
Hovězí pečené se smetanou postup:
Maso omyjeme, osolíme, opepříme a vetřeme prolisovaný česnek do masa. Maso prošpikujeme na hranolky nakrájenou mrkví a celerem. Na oleji zpěníme cibuli a zprudka ze všech stran necháme zatáhnout maso. Pak maso přendáme do zapékací mísy, lehce podlijeme a pečeme do měkka. Do pánve, ve které jsme nechali zatáhnout maso přilijeme smetanu a zahustíme moukou. Měkké maso nakrájíme na plátky a na talíři přeléváme smetanovou omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hovězí pečené se smetanou"
Zkuste také
Reklama