Hovězí pečeně na divoko
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Jindřich
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 641×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí pečeně na divoko ingredience:
500g hovězí pečeně
100g anglické slaniny
1 balení divokého koření
sůl, pepř
2 lžíce hladké mouky
hrnek vývaru
2 lžíce sádla
Hovězí pečeně na divoko postup:
Hovězí maso necháme v celku, omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, opepříme a zasypeme kořením. Na sádle pečeni ze všech stran necháme zatáhnout, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Během pečení podléváme vypečenou šťávou.Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme moukou. Na talíři plátky pečeně přeléváme vypečenou šťávou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hovězí pečeně na divoko"
Zkuste také
Reklama