Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


hovězí ocas na víně

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: JOSEF FUKSA

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

hovězí ocas na víně ingredience:

800 g hovězí ohánky
60 g tuku
2 cibule
250 g kořenové zeleniny
50 g kežupu
1 dl červeného vína
40 g hladké mouky
celý pepř,nové koření,bobkový list,tymián a sůl
1 ciron

hovězí ocas na víně postup:

Hovězí ohánku nasekáme na kousky asi 2 cm.Opečeme je prudce na rozpáleném tuku.V hrnci zpěníme drobně nakrájenou cibuli,
přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a dorůžova osmáhneme
Zakápneme citronovu štávou a přidáme trochu citronové kůry.
Podusíme,vmícháme kečup,červené víno a dusíme doměkka.Pak maso vyjmeme,štávu zaprášíme moukou,povaříme a přecedíme přes husté síto.Nakonec můžeme ještě přidat trochu červeného vína.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "hovězí ocas na víně"

Stav hlasování: 1.5/5 (38 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu hovězí ocas na víně ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Hovězí maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci