Domácí Kebab s toastem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Martin
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 50 889×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Domácí Kebab s toastem ingredience:
600 g směsy mletého masa,
15 g Kečupu Hellmann´s,
10 g petrželové nati,
15 g feferonek,
1 vejce,
1 cibule,
Sůl, pepř,
1 g chilli,
160 g Tatarské omáčky Hellmann´s,
50 g oleje
Domácí Kebab s toastem postup:
Petrželovou nať, cibuli a feferonky nasekáme najemno. Smícháme s mletým masem, ochutíme kečupem, chilli, solí, pepřem, přidáme vejce. Vše dobře promícháme. Tvarujeme malé karbanátky a pečeme na pánvi dozlatova. Podáváme s Tatarskou omáčkou Hellmann´s. Jako přílohu podáváme toast nebo čerstvé pečivo. Tip: Různé varianty toastu vytvoříme tak, že plátky bílého nebo tmavého chleba potřeme Ramou a ochutíme různým kořením nebo bylinami a takto připravené toasty opečeme.Inspirace: Hellmans
Fotografie
Ohodnoťte recept "Domácí Kebab s toastem"
Zkuste také
Reklama