Holandská rybí polévka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 086×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Holandská rybí polévka ingredience:
750g libovolného druhu ryby
1l vody
3 lžíce instantního masového vývaru
polévková zelenina
3 zrnka pepře
1 bobkový list
3 hřebíčky
kousek citronové kůry
4 lžíce oleje
pepř
polévkové koření
1 žloutek
4 lžíce šlehačky
petrželka
Holandská rybí polévka postup:
Rybu opereme, zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme na kousky a pokapeme citronovou šťávou.Litr vody přivedeme k varu, do vařící vody zamícháme instantní masový vývar a přidáme na drobno nakrájenou zeleninu. Přidáme pepř, bobkový list, hřebíčky.
Olej rozehřejeme a osmahneme na něm kousky rybího masa a zalijeme připravenou polévkou. Smícháme žloutek se šlehačkou a polévku s ní zjemníme. Zdobíme na drobno nasekanou petrželkou
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Holandská rybí polévka"
Zkuste také
Reklama