Domácí langoše
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Alice4
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 300×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Domácí langoše ingredience:
400g hladké mouky
1 droždí
polévková lžíce oleje
1dl mléka
sůl
Domácí langoše postup:
Z vlažného mléka a droždí si připravíme kvásek. Po vykynutí zaděláme s moukou, olejem a špetkou soli. Těsto přikryjeme a necháme asi hodinu kynout. Pak ho rozdělíme na bochánky, z každého bochánku uděláme silnější placku, kterou smažíme na oleji z obou stran.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Domácí langoše"
Zkuste také
Reklama