Bramborové karbanátky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 766×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborové karbanátky ingredience:
1 kilogram brambor, 2 vejce, 1 větší cibule, 300 gramů tvarohu, 80 gramů mouky, 2 stroužky česneku, strouhanka, saturejka, majoránka, kmín, olej, sůl, pepř
Bramborové karbanátky postup:
Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme ve slupce. Po uvaření scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a umeleme spolu s tvarohem. Česnek utřeme s trochou soli, cibuli nakrájíme na kostičky a spolu usmažíme na oleji do zlatova. Přidáme k bramborám s vejcem, moukou a zbylým kořením. Hmotu promícháme a vytváříme z ní karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bramborové karbanátky"
Zkuste také
Reklama