Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Boršč

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Boršč ingredience:

400g kostí, 200g předního hovězího masa, 200g vepřové plece, 2l vody, 100g šunky, 100g párků, 200g červené řepy, 30g rajčatového protlaku, 5 lžic másla, 200g hlávkového zelí, 100g mrkve, 100g cibule, cukr, sůl, několik zrnek pepře, bobkový list, kysaná smetana

Boršč postup:

Kosti, maso a koření zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Červenou řepu nakrájímr na nudličky a dáme dusit společně s nudličkami mrkve a zelí na osmažený zálad z cibule a rajčatového protlaku. Když jsou maso i zelenina měkké, přecedíme vývar do zeleniny. Do boršče přidáme maso nakrájené na nudličkym, kolečka osmažených párků a nudličky šunky. Nakonec přidáme kysanou smetanu. Podle potřeby ochutíme octem a cukrem.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Boršč"

Stav hlasování: 2.7/5 (128 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Boršč ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Masové vývary a polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci