Boršč
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 246×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Boršč ingredience:
400g masa (hovězího i vepřového), sůl, 1 1/4l vody, 100g kořenové zeleniny, 20g másla, 1 cibule, 100g syrového zelí, 1 červená řepa, 2 brambory, 1/2 kostky masoxu, 1/4l kyselé smetany nebo šlehačky
Boršč postup:
Maso pokrájené na menší kusy dáme vařit do osolené vody. Zatím na másle osmahneme na nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli a přidáme ji k měkkému masu. Pak přidáme na nudličky pokrájené zelí, syrovou červenou řepu, brambory a vaříme. Když je vše měkké, nakrájíme maso na menší kousky a polévku ochutíme masoxem. Polévka je zahoustlá masem a zeleninou. Na talíři dozdobíme smetanou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Boršč"
Zkuste také
Reklama