Boloňské špagety s mletým masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 52 690×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Boloňské špagety s mletým masem ingredience:
1 balíček špaget
600 g mletého masa
olivový olej
1 cibule
1 plechovka loupaných rajčat
vegeta
sůl a pepř
oregano
bazalka
150 g strouhaného sýra
Boloňské špagety s mletým masem postup:
Popis přípravy:Těstoviny uvaříme al dente v mírně osolené vodě. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout. Ochutíme vegetou a kořením, přidáme loupaná rajčata rozmixované ponorným mixérem a krátce povaříme. Hotovou omáčku ještě dochutíme kořením, přelijeme jí těstoviny a posypeme jemně strouhaným sýrem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Boloňské špagety s mletým masem"
Zkuste také
Reklama