Bolonské špagety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 629×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bolonské špagety ingredience:
1 spagety
sul
1 cibule
3 lzice oleje
1 hrnek nakrajeneho hoveziho ci veproveho masa
1 rajcatovy protlak
1 strozzek cesneku
spetka mleteho pepre
1 lzice masla
1/2 hrnku nastrouhaneho syra
vyvar z polevkove kostky
Bolonské špagety postup:
Spagety uvarime podle navodu.Na rozehratym oleji osmahneme cibulku nakrajenou na drobno,pridame hovezi ci libove veprove maso.
Utreme strouzek cesneku a s rajcatovym protlakem pridame na panvicku.
Dusime domekka.
Podle chuti osolime a opeprime.
Podlevame vyvarem nebo vodou.
Uvarene spagety promichame s maslem a rozdelime na talire.
Stred talire vyplnime dusenym masem.
Spagety posypeme nastrouhanym syrem
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bolonské špagety"
Zkuste také
Reklama