Bifteky na žampionech
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Milena
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 982×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bifteky na žampionech ingredience:
4 bifteky ze svíčkové
4 plátky slaniny
200g žampionů
olej
2 lžíce kečupu
lžíce hladké mouky
1bobkový list
pepř, sůl
sklenka červeného vína
Bifteky na žampionech postup:
Bifteky lehce dlaní naklepeme, slaninu kolem nich otočíme a připíchneme párátkem. Osolíme a opepříme. Dáme do misky, zalijeme vínem, přidáme bobkový list a necháme asi hodinu odležet. Lehce obalíme v hladké mouce a na oleji po obou stranách opečeme. Hotové bifteky vyjmeme, do výpeku přidáme na krájené žampiony, přidáme kečup, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka. Při podávání bifteky přeléváme žampiónovou omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bifteky na žampionech"
Zkuste také
Reklama