Židovský kapr
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Jeník
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 964×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Židovský kapr ingredience:
1 kapr
smetana na šlehání
sůl
olivový olej
cibule
citrón
křen
čerstvé žampiony
mix na ryby
bílé víno
petržel
mouka
Židovský kapr postup:
Nakrájíme si cibuli na půlkolečka a žampiony na plátky. Křen nastrouháme. Kapra osolíme, přidáme směs na ryby, obalíme v mouce a osmhneme na olivovém oleji. K rybě přidáme cibuli a žampiony a zalijeme bílým vínkem. Posypeme křenem a dusíme pod pokličkou zhruba 8 minut. Když nám kapr změkne, přilijeme smetanu na šlehání. Povaříme a můžeme podávat.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Židovský kapr"
Zkuste také
Reklama