Ženevské řezy
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 998×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Ženevské řezy ingredience:
12 platku sunky
12 platku syra
200 g pomazankoveho masla bez prichuti
1 lzice sardelove pasty
stava z pulky citronu
Ženevské řezy postup:
Pomazankove maslo naslehame se sardelovou pastou a citronovou stavou.Platky sunky a syra natirame pomazankou a skaladame na sebe asi do 4 vrstev.(Ukoncime sunkou).
Prikryjeme folii a vychladime.
Druhy den krajime ostrym nozem rezy,zdobime kopeckem zbyleho ochuceneho masla a snitkou bylinky.
Podavame s certvym pecivem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Ženevské řezy"
Zkuste také
Reklama