Zelňáky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Dana Svatoňová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 799×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zelňáky ingredience:
sáček kysaného zelí nebo zelí sterilované
polohrubá mouka
1 vejce
kmín, sůl
uzenina
olej
pepř, česnek, majoránka
Zelňáky postup:
Zelí trochu pokrájíme, dáme do mísy i se šťávou, přidáme mouku, aby vznikla hustota těsta jako na bramborák, přidáme vejce, kmín, sůl a uzeninu na kostičky.Palačinky velké jako dlaň na oleji, povrchu ještě pokmínujeme a smažíme dozlatova.
Podáváme jako přílohu k vínu, pivu atd.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zelňáky"
Zkuste také
Reklama