Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Zapečený šmakoun

Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Lenka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Zapečený šmakoun ingredience:

1 balíček šmakoun
1 ks rajče

náplň:
1 - 2 lžic kečup
50 g eidam

podle chuti:
bazalka
sůl

podle potřeby:
1 - 2 ks jarní cibulka

Zapečený šmakoun postup:

Šmakouna rozkrojíme napůl, namažeme jednu stranou kečupem, okořeníme bazalkou a osolíme. Vložíme plátek eidamu nebo plátky hermelínu. Přiklopíme druhou polovinou šmakouna.

Do zapékací mísy, kterou jsme vymazali olejem, dáme rajčata nakrájená na plátky. Položíme šmakouna a poházíme nakrájenou jarní cibulkou. Osolíme a okořeníme jakýmkoli dalším kořením. Šmakouna zapékáme v troubě při 180 °C asi 5 - 10 minut.

Zapečeného šmakouna podáváme s americkými brambory.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Zapečený šmakoun"

Stav hlasování: 2.7/5 (130 hlasů celkem)

Zkuste také

  • Závitky se sardelovou pastou

    Hovězí plátky očistěte a pořádně naklepejte. Z jedné strany ... Pokračovat »

  • Reklama

    Komentáře k receptu

    K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

    Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

    Vstupte do diskuse receptu Zapečený šmakoun ...

    Mohlo by Vás zajímat ...


    Recepty z kategorie Recepty - Bezmasá jídla a sýry

    Poslední přidané recepty

    Nejoblíbenější recepty

    

    Poslední rady a tipy

    Náhodné recepty

    ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



      Naši partneři:

    • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci