Zapečený Hermelín s květákem pro regiment
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 302×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečený Hermelín s květákem pro regiment ingredience:
Suroviny pro 10 porcí:Sedlčanský Hermelín 5 ks (nebo Sedlčanský Hermelínek 6 ks, Král Sýrů Hermelín 4 ks, Král Sýrů Hermadur 4 ks), květák 1 kg, měkký salám 400 g, máslo 150 g, cibule, pažitka, paprika 5 ks, smetana 4 dl, vejce 3 ks, sůl a pepř podle chuti
Zapečený Hermelín s květákem pro regiment postup:
Uvařený květák nakrájíme na menší kousky, promícháme s drobně pokrájeným salámem, Hermelínem. Pokud máte rádi aromatičtější sýry s lahodnou konzistencí doporučujeme použít Král Sýrů Hermadur. Přidáme nakrájenou cibuli a papriku. Zalijeme rozšlehaným vejcem, přidáme sůl a pepř. Směs vložíme do zapékací misky vymazané máslem a zalijeme smetanou. Zvolna zapékáme. Podáváme s bramborem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečený Hermelín s květákem pro regiment"
Zkuste také
Reklama