Zapečené vepřové maso s nivou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: alice
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 25 547×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené vepřové maso s nivou ingredience:
4 vepřové plátky
8 brambor
150g nivy
2 stroužky česneku
sůl, pepř
1 šlehačka
máslo
Zapečené vepřové maso s nivou postup:
Brambory a maso si nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekaný česnek, rozdrobenou nivu a vše důkladně promícháme. Zapékací mísu vymažeme máslem a vložíme do ní směs. Zalijeme šlehačkou a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené vepřové maso s nivou"
Zkuste také
Reklama