Vepřová bašta
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: František
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 910×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřová bašta ingredience:
300g vepřového masa
2 lžíce oleje
1 cibule
pepř, sůl
100ml piva (12°),
1 lžíce kečupu,
česnek
1 plechovka žampionů
Vepřová bašta postup:
Maso nakrájíme na kousky osolíme, opečeme zprudka na oleji. Pak dáme zapéct do trouby. Ke konci pečení přidáme kečup,pivo, pepř, podle chuti prolisovaný česnek a scezené žampiony.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřová bašta"
Zkuste také
Reklama