Zapečené roštěnky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Linda
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 907×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené roštěnky ingredience:
4 roštěnky
olej
sůl, pepř, mletá sladká paprika
hladká mouka
8 větších brambor
Zapečené roštěnky postup:
Roštěnky lehce naklepeme osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a lehce obalíme z obou stran v hladké mouce. Na oleji zprudka restujeme. Přendáme do zapékací mísy, nalijeme na ně vypečenou šťávu. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Dáme na maso, osolíme, lehce podlijeme vodou, přikryjeme a dáme do vyhřáté trouby péct do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené roštěnky"
Zkuste také
Reklama