Zapečené bramboráky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Bára
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 193×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené bramboráky ingredience:
200g brambor
6 stroužků česneku
1 cibule
majoránka, sůl, pepř
2 vejce
250g hladké mouka
200g nastrouhaného sýra
200g plátků anglické slaniny
1 prášek do pečiva
2 rajčata
Zapečené bramboráky postup:
Brambory nastrouháme na jemno. Česnek prolisujeme a smícháme s bramborami, cibuli nakrájíme na jemno. Všechny ingredience kromě sýra a slaniny smícháme a vypracujeme hladké těsto. Na vymazaný a vysypaný plech těsto rozložíme. Poklademe plátky anglické slaniny a zasypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené bramboráky"
Zkuste také
Reklama