Zapečená ryba na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Karca
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 363×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečená ryba na víně ingredience:
4 porce ryby
pár kapek olivového oleje
sůl
pepř
citronová šťáva
2dl bílého vína
Zapečená ryba na víně postup:
Zapékací mísu vymažeme máslemNa pánvi s olivovým olejem opečeme z obou stran porce ryby, které jsme osolili, opepřili a zakapali citronovou šťávou. Přendáme do zapékací mísy, podlijeme vodou a dáme ještě asi na 15 minut péct do trouby.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečená ryba na víně"
Zkuste také
Reklama