Žampiony smažené v těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 554×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Žampiony smažené v těstíčku ingredience:
žampiony, tuk na smažení, tatarská omáčka na těstíčko: 1/8l mléka, 2 lžíce bílého vína, 1 vejce, 1 žloutek, sůl, 3 lžíce polohrubé mouky
Žampiony smažené v těstíčku postup:
V hlubší misce připravíme z mléka, vína, vejce, žloutku, soli a polohrubé mouky hladké těstíčko jako na palačinky. Okapané a osušené žampiony v těstíčku obalujeme a smažíme po všech stranách ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku. Drobnější žampiony namícháme na párátka a smažíme na nich. Podáváme je s tatarskou omáčkou jako předkrm, nebo s bramborovou kašíFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Žampiony smažené v těstíčku"
Zkuste také
Reklama