Vepřové řízky v česnekovém těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: dan
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 782×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové řízky v česnekovém těstíčku ingredience:
4 vepřové řízky
sůl, pepř
tuk na smažení
Těstíčko:
2 vejce
2 lžíce škrobové moučky
4 stroužky česneku
1 lžíce dobromyslu
pepř, sůl
mletá paprika
Vepřové řízky v česnekovém těstíčku postup:
Ze suroviny na těstíčko vyšleháme hladkou směs. Řízky osolíme a lehce naklepeme. Připravené plátky narovnáme do těstíčka a necháme je v něm uležet. Pak plátky vyndáme a usmažíme po obou stranách.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové řízky v česnekovém těstíčku"
Zkuste také
Reklama