Vánoční rybí polévka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 773×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vánoční rybí polévka ingredience:
2l vody, 1 kapří hlava a jiné rybí odřezky, 5 zrnek pepře, 5 zrnek nového koření, 1 bobkový list, sůl, 1 větší cibule, 2 lžíce másla, 1-2 lžíce hladké mouky, 300g kořenové zeleniny, jikry nebo mlíčí
Vánoční rybí polévka postup:
Do 1l vody vložíme rybí odřezky, koření, osolíme a uvaříme doměkka. Scedím, rybí maso obereme a vykostíme. Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na másle a zasypeme moukou. Za stálého míchání připravíme cibulovou jíšku, kterou zalijeme 1 l vody a dobře promícháme. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a povaříme. K zeleninovému vývaru přidáme rybí vývar, jikry nebo mlíčí a maso. Společně krátce povaříme, podle chuti osolíme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Vánoční rybí polévka"
Zkuste také
Reklama