vánoční kapr
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: kozarozita
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 166×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
vánoční kapr ingredience:
1 kapr ,1 vejce na tvrdo, palice česneku,svazek petrželky,sůl,hladkou mouku,olej,bobkový list,nové koření
vánoční kapr postup:
kapra rozpůlíme a nakrájíme na štráfky široké asi 4cm.skládáme je do misky,pokapeme olejem a přidáme polámaný bobkový list a nové koření(na každý kousek 1kuličku nového koření a kousek bobkového listu).dáme do chladu alespoň na 5 hodin,poté vyjmeme osolíme,obalíme v hladké mouce a osmažíme.osmažené dáme na servírovací talíř,ve výpeku smažíme nahrubo posekaný česnek,posypeme jím kapra.vejce a petrželku také posekáme a nasypeme na kapra a pak už jen dobrou chuť.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "vánoční kapr"
Zkuste také
Reklama