Troubový guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 8 943×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Troubový guláš ingredience:
1,5 kg masa ( hovezi nebo veprove )
4 cibule
5 strouzku cesneku
2 lzicky gulasoveho koreni
3 lzicky sladke papriky
lzicka palive papriky
3 lzice solamylu
2 kostky bujonu
1 rajcatovy protlak
spetka soli
1 l vody
Troubový guláš postup:
Maso nakrajime na kostky,cibuli nadrobno a cesnek nasekame najemno.Pridame ostatni suroviny.
Vse vlozime do pekace,priklopime a dame pect do vyhrate trouby na 250 stupnu.
Veprove maso peceme priblizne hodinku,hovezi o 30 min. dele.
Tip :
Pri peceni neotevirejte,nemichejte a nakoukejte.
doba pripravy : 1,5 - 5 hodiny
pocet porci : 6
orient. cena : 150,-
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Troubový guláš"
Zkuste také
Reklama