Treska v župánku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Marta
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 057×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Treska v župánku ingredience:
4 porce tresky
citronová štáva
sůl, pepř
Těstíčko:
hladká mouka
lžíce kečupu
mletá sladká paprika
2 vejce
strouhanka
nastrouhaný tvrdý sýr
olej na smažení
Treska v župánku postup:
Tresku osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.Jednotlivé porce obalíme v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích, do kterých jsme vmíchali kečup a sladkou papriku a nakonec ve trošce strouhanky, do které jsme přimíchali nastrouhaný sýr. Smažíme na rozehřátém oleji.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Treska v župánku"
Zkuste také
Reklama