Tatarák - tatarský biftek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 17 komentářů zobrazeno 72 441×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tatarák - tatarský biftek ingredience:
* 400 g pravé hovězí svíčkové
* lžíce krájené cibule
* lžíce hořčice
* lžíce kečupu
* lžíce worchesterové omáčky
* sůl
* mletý pepř
* 2 žloutky
* česnek
* chléb
Tatarák - tatarský biftek postup:
Maso na tatarský biftek (tatrák) dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. K masu osmažíme topinky a společně podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Tatarák - tatarský biftek"
Zkuste také
Reklama